Wie we zijn

Bakker Barendrecht is een van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland. We werken al decennialang voor onze grootste klant, een toonaangevende Nederlandse supermarktketen. En daar zijn we trots op. Ook in de industrie werken we samen met één belangrijke afnemer, een topproducent van vers gesneden, panklare groenten en fruit. Daarnaast hebben we een aantal geselecteerde exportklanten.

Onze missie is niet alleen te zorgen dat onze klanten succesvol en blij met ons zijn, maar ook dat we met elkaar plezier hebben in het werk. Bakker is een bedrijf van aanpakken. We werken in Nederland met meer dan 700 medewerkers op de locaties in Ridderkerk en Ossendrecht. We verwerken meer dan 1.400 ton groenten en fruit op een dag. Dat is 85 miljoen kratten per jaar. Daarbij halen we onze producten zo dichtbij als mogelijk en zo ver weg als nodig.

Bakker is onderdeel van Greenyard. Greenyard (Euronext Brussels: GREEN) is een wereldwijde marktleider in verse en bereide groenten en fruit, bloemen en planten en logistieke diensten voor verse producten.

Greenyard heeft meer dan 8.000 medewerkers die werkzaam zijn in 25 landen over de hele wereld. Onze eigen mensen en de cruciale relaties met klanten en leveranciers zien wij als de troeven die de groep in staat stellen producten en diensten te leveren met een totale waarde van bijna 4 miljard euro per jaar.