Werken bij Bakker

Bij Bakker werk je met verse groenten en fruit. Als je met een natuurproduct werkt, heb je te maken met onverwachte zaken en ook met deadlines. Want hoe sneller verwerkt, hoe verser bij de klant. Dat maakt ons werk afwisselend, dynamisch en erg gespecialiseerd. Voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Maar eigenlijk heel bijzonder. Want er komt heel wat bij kijken als je elke dag opnieuw het allerbeste resultaat voor je klant nastreeft.

De sfeer binnen Bakker is informeel. We doen het samen: veel afdelingen zijn afhankelijk van elkaar. Dat geeft een unieke sfeer. Iedereen heeft zijn specifieke bijdrage aan het eindresultaat en voelt zich verantwoordelijk. Dat komt ook omdat betrokkenheid en eigen initiatief bij Bakker erg worden gewaardeerd. Er is veel ruimte voor ideeën.

Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen, wordt er zeven dagen per week gewerkt. Veel afdelingen werken dan ook in verschillende diensten. We zijn er best trots op dat veel van onze medewerkers al lang bij Bakker werken. En je proeft nog elke dag het plezier waarmee ze dat doen.