Werken bij Bakker - greenyard.group
for a healthier future
Bakker_Barendrecht_banner_1
Keurmeester Rachid
Zin om onze nieuwe collega te worden?
Waarom werken bij Bakker ?
Werken bij Bakker, is werken in een fijne omgeving, met goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Van oudsher zijn we een familiebedrijf en dat merk je nog steeds. De sfeer is informeel en we houden van samen aanpakken om onze klant elke dag blij te maken. Net zo belangrijk vinden we trouwens, dat we daar zelf plezier in hebben. Dat doen we door te zorgen voor een fijn werkklimaat, goed arbeidsomstandigheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Tegelijkertijd zijn we één van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland en bewegen we ons in het internationale speelveld. We zijn pioniers. Met een vers product werken, geeft een bijzondere en afwisselende dynamiek: hoe sneller bij de klant, hoe beter. Dat vergt creativiteit en eigen initiatief. We zijn er trots op dat zoveel van onze collega’s al zo lang bij Bakker werken. Het plezier waarmee ze dat doen, maakt Bakker uniek.

We zoeken regelmatig collega’s bij onder andere de afdelingen logistiek, handel, marketing, P&O, kwaliteit, rijperij en productie.

JA! ik wil werken bij Bakker
Vacatures
Krijg je er zin in met ons mee te werken? Mooi, want we zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde collega’s.
Net afgestudeerd, gedreven en leergierig?
Traineeship
Ben je ambitieus en niet bang voor af en toe een confrontatie met jezelf? Sterker nog, je ziet dat als groei? Dan is ons traineeship wellicht iets voor jou.
Werken bij Greenyard
Net als Bakker is Greenyard een omgeving waarin er wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van talenten. Wij hebben een passie voor groenten en fruit en willen dat zoveel mogelijk mensen ervan kunnen genieten.