Onze waarden - greenyard.group
for a healthier future
Bakker_Barendrecht_banner_1
GY values_A4liggend_NL4_N
We hebben plezier in wat we doen. Juist de dynamiek van werken met een natuurproduct vraagt om gepassioneerde collega’s.
Avocado productielijn
GY values_A4liggend_NL2_N
We nemen initiatief en zorgen dat het gebeurt. Zo zijn we een van de initiatiefnemers van CoolRail, de treinverbinding voor versproducten tussen Rotterdam en Valencia.
CoolRail Bakker barendrecht
GY values_A4liggend_NL1_N
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Afspraak is afspraak en focus op het gezamenlijke doel, zo werkt het bij Bakker.
Bakker2897 Rijperij mango temp pix 1080
GY values_A4liggend_NL3_N
We innoveren onze producten en onze processen. Kijk maar naar onze verspakketten, makkelijke en gezonde verse maaltijdpakketten. Samen met Albert Heijn hebben we deze als eerste in Nederland ontwikkeld.
Verspakket stamppotgroente zoete aardappel 1080 pix bijgesneden
GY values_A4liggend_NL5_N
We bouwen lange termijn relaties en zijn teamspelers. We zijn trots op ons ruim 60-jarig partnerschap met Albert Heijn en hebben decennia lang ons vaste telersnetwerk. (foto: Jeroen van der Wielen)
DAFW definitief
Over ons
We zijn trots op het succes van onze klanten! Ons strategische partnerschap met onze klanten en hechte samenwerking met onze telers zorgt ervoor dat we niet alleen vandaag en morgen, maar ook overmorgen samen de allerbeste kwaliteit leveren.