Onze waarden - greenyard.group
for a healthier future
Bakker_Barendrecht_banner_1.png
GY-values_A4liggend_NL4_N.jpg
We hebben plezier in wat we doen. Juist de dynamiek van werken met een natuurproduct vraagt om gepassioneerde collega’s.
bakker-Barendrecht40474-Productielijn-avocado--Large-.jpg
GY-values_A4liggend_NL2_N.jpg
We nemen initiatief en zorgen dat het gebeurt. Zo zijn we een van de initiatiefnemers van CoolRail, de treinverbinding voor versproducten tussen Rotterdam en Valencia.
-sandra_zeillstra-19-coolrail-186--Large-.jpg
GY-values_A4liggend_NL1_N.jpg
We doen wat we zeggen & we zeggen wat we doen. Afspraak is afspraak en focus op het gezamenlijke doel, zo werkt het bij Bakker.
Bakker2897-Rijperij-mango-temp-pix-1080.jpg
GY-values_A4liggend_NL3_N.jpg
We innoveren onze producten en onze processen. Kijk maar naar onze verspakketten, makkelijke en gezonde verse maaltijdpakketten. Samen met Albert Heijn hebben we deze als eerste in Nederland ontwikkeld.
Verspakket-stamppotgroente-zoete-aardappel-1080-pix-bijgesneden.jpg
GY-values_A4liggend_NL5_N.jpg
We bouwen lange termijn relaties & zijn teamspelers. We zijn trots op ons ruim 60-jarig partnerschap met Albert Heijn en hebben decennia lang ons vaste telersnetwerk. (foto: Jeroen van der Wielen)
Opening-DAFW-2018---Jeroen-van-der-Wielen-684A9445_LR-1080-pix.jpg1
Over ons
We zijn trots op het succes van onze klanten! Ons strategische partnerschap met onze klanten en hechte samenwerking met onze telers zorgt ervoor dat we niet alleen vandaag en morgen, maar ook overmorgen samen de allerbeste kwaliteit leveren.