Onze activiteiten - greenyard.group
for a healthier future
Bakker_Barendrecht_banner_1
Onze activiteiten
We zijn trots op het succes van onze klanten! We hebben een bijzonder 60-jarig partnerschap met Albert Heijn en we werken al decennialang samen met ons telersnetwerk Holland Crop. Ook internationaal hebben we een vast netwerk van telers. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen vandaag en morgen, maar ook overmorgen samen de allerbeste kwaliteit leveren.

De vraag van de klant is altijd ons uitgangspunt. Welke hoeveelheden zijn er in de winkel nodig en op welk moment? We maken daarover teeltafspraken met onze vaste telers. We telen dus dat wat we verkopen, in plaats van andersom. Met dit ‘van mond tot grond’-principe werken we duurzaam en innovatief. Daar steken we iedere dag veel energie in! Met plezier, want dat is minstens zo belangrijk in ons werk.

Bakker is onderdeel van Greenyard, globale marktleider in verse, vriesverse en bereide groenten & fruit, bloemen & planten. Bakker heeft divisies in Nederland, Tsjechië en België.
Bastiaan - Onze activiteiten
De allerbeste kwaliteit leveren
Met zo’n 800 collega’s in Nederland doen we er alles aan om te zorgen dat onze klanten succesvol zijn en blij met ons als partner. En dat kan alleen als je echt samenwerkt. Van het innoveren van rijptechnieken tot het zorgen voor de juiste bevoorrading van Albert Heijn. Van het bedenken van nieuwe smaakvolle producten met en voor Albert Heijn tot het innoveren van verpakkingen. Met allemaal hetzelfde eindresultaat voor ogen: de allerbeste kwaliteit leveren.
Onze activiteiten kantoor logistiek
Handel
Wat we volgend jaar verkopen, weten we bij Bakker vandaag al. De nieuwe aanwas wordt immers ver van tevoren al geplant. We werken zoveel mogelijk op basis van vaste samenwerking. Zowel met ons Nederlandse telersnetwerk Holland Crop als met ons wereldwijde telersnetwerk. Met veel van hen al tientallen jaren. Belangrijk, want zo leveren we samen de beste kwaliteit aan onze klanten. Daarnaast gaan we altijd op zoek naar de beste producten uit alle windstreken. Zo dichtbij als mogelijk, zo ver weg als nodig.
Logistieke diensten
Alles wat we doen, komt samen bij de logistieke planning. De met trots geteelde en ingekochte producten worden in de juiste vorm en hoeveelheid en op het juiste moment geleverd aan onze klanten. Bij Operations rijpen en verpakken we onze groenten en fruit. De kwaliteitscollega’s controleren de producten op afwijkingen en wensen van de klant. Tot slot zorgen onze chauffeurs dat alle producten tijdig worden geleverd.
vertrek LZV  - foto Martijn Donker
Onze activiteiten kenniscentrum Bakker Barendrecht
Kenniscentrum
Er is steeds meer aandacht voor gezond en duurzaam leven. Dat maakt het werken met groenten en fruit zo leuk! We onderzoeken doorlopend de voedselveiligheid, milieubelasting, kwaliteit, gezondheid en smaak. En we delen de kennis over onze producten in ons telersnetwerk om de kwaliteit te waarborgen en het samen continu beter te doen.
Geschiedenis
Janus Bakker richtte in 1930 Bakker Barendrecht op. Al zijn vijf zoons werkten ooit voor het bedrijf en één van zijn kleinkinderen werkt er nog altijd. De pioniers- en innovatiegeest is diep geworteld in ons bedrijf.
Bakker_Barendrecht_content_onze_klant_3
Onze klanten
We werken sinds 1960 samen met Albert Heijn. Een mooie samenwerking die in de loop der jaren is uitgegroeid tot een strategisch partnerschap. Ook met supermarktketens Albert in Tsjechië en Delhaize in België werken we op dezelfde manier samen. We zien het als ons dagelijkse doel om te zorgen dat onze klanten succesvol zijn en blij met ons als partner.
Bakker2894 Onze activiteiten waarden
Onze waarden
In ons bedrijf nemen wij deze waarden als uitgangspunt voor alles wat we doen. We zijn gepassioneerd, ondernemend, betrouwbaar, creatief en we delen met elkaar.